Rudmans hörna
ibnytt.se

En vecka med ibnytt.se

Vi kan nu summera en vecka med ibnytt.se och vi gör det oerhört glada över den fantastiska respons vi fått från er läsare. Som jag skrev i vår ”Hej och Välkommen” artikel är er feedback och åsikter oerhört viktiga för oss. Stort tack till alla er som har hört av sig på något sätt. Fortsätt gärna med det!

Denna blogg, eller hörna som jag vill kalla det kommer vara mitt forum att ge er mina tankar om hur det är att driva ibnytt.se. Förmodligen en del om hur det går för oss, vad vi funderar över just nu och inslag av vad vi behöver hjälp med just nu.

Självklart kommer det dyka upp en hel del innebandytankar också, framförallt när det är landslagssamlingar då det är mitt ansvarsområde bland oss skribenter här på ibnytt.se. Jag ser t ex fram emot att ge er lite bakom kulisserna under VM i december.

Hur har då första veckan varit för ibnytt.se. Ja utan att ge er för mycket information av det kaoset som stundtals ägt rum så sammanfattar vi det hela med hela med en go magkänsla. Att sajten blev publicerad senare än vi tänk oss pga teknikstrul, att Joels fantastiska SSL-Preview fick stressas ut istället för att lanseras ut snyggt, att våra strukturer för video ännu inte är satta och mycket mer känns hanterbart. Framförallt så har det varit kul att vara ute i hallarna och träffa föreningsmänniskorna som ser till att allt fungera. Extra plus till Storvreta och FBC Uppsala som bjöd på fantastiskt service i nya IFU Arena. Vi kommer under året göra arenatest för att utse Sveriges bästa innebandyhall. Första testet blir nu till helgen både lördag och söndag!

Det innebandymässiga lämnar jag i detta inlägg och hänvisar till våra bloggare här på sajten som har många goda tankar och inlägg. Snart har vi dessutom presenterat hela vår nuvarande blogguppställning som känns stark och spännande, som ni märker så har JAS-bloggen vaknat på allvar med många intressant inlägg. Jag saknar dock någon som kan blogga om Allsvenskan Norra Herr och Allsvenskan Dam. Vart välkommen in med tips om du känner någon duktig och innebandykunnig person!

För vår del har vi fortfarande många nyheter för er att publicera framåt. Idéer om vad vi vill och ska göra framåt är många och jag välkomnar återigen in dina tankar som läsare. Du kontaktar mig bäst här:

Twitter: @jonathanrudman
email: jonathan@ibnytt.se

Med det nöjer vi oss efter ännu en SSL-kväll och summerar flera tusen unika besökare på sajten. Idag dessutom med test av SUPERLIVE vilket var en utmaning, mer om det vid senare tillfälle. Vi hörs helt enkelt!

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar